Rietgedekte villa op bosperceel in Bilthoven

Op een prachtig bosperceel aan de noordzijde van Bilthoven, is een weelderige vrijstaande villa ontworpen voor een particuliere opdrachtgever. Het ontwerp van de villa heeft de uitstraling gekregen van een modern landhuis met rieten kap, en is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is naast een woonkamer een zeer ruime leefkeuken met kookeiland ontworpen. De kelder huisvest een bioscoop met bar, en is voorzien van een geclimatiseerde wijnopslag.

Opdrachtgever

particulier

Constructeur

Mconstructies

Aannemer

Bouwbedrijf AtB

Fotograaf

Norbert Waalboer

Jaar

2018


Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven
Nieuwbouw villa in Bilthoven